TOKİ Adil İlkokulu
Adil Mahallesi Ekol Cad. Vezneciler Sk. Nu 34 Sultanbeyli İstanbul

VİZYON

Kendini gerçekleştirmiş, potansiyelinin farkına varmış, geleceğini şekillendirecek imkân ve şartları en üst düzeyde kullanabilecek yetenek ve yeterlilikte bireyler yetiştiren,kurum kültürünü oluşturan örnek bir ilkokul olmaktır.

MİSYON

Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının tanımladığı nitelikte Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı ülkesini seven, bilgili, donanımlı, ahlaklı ve üretken, değişen dünyayı kendi milli kültürünün katalizöründen geçirebilme, kendi kültürünü yeniden üretebilme ve bu şekilde başı dik, çağdaş evrensel kültürü şekillendirmeye namzet hale gelecek insan yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz 2013-2014 yılında Yunus Emre İlköğretim Okulunun dönüşümü ile eğitim öğretime başlamıştır...
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İstanbul İl Merkezine 30 km , Sultanbeyli İlçe Merkezine 1100 metre uzaklıktadır.

Adil Mahallesinin batısında, Ekol Caddesi üzerinde bulunmaktadır.

Sportif Etkinlikler

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI SULTANBEYLİ İLÇE 1. ,İSTANBUL İL 4.LÜĞÜ. ZEKA VE AKIL OYUNLARI İSTANBUL 4.LÜĞÜ MİNİKLER WUSHU 2017 YILI TÜRKİYE VE İSTANBUL 1.LİĞİ

Proje Çalışmaları

HAREZMİ EĞİTİM MODELİ E TWİNNİNG OKULU VELİ AKADEMİLERİ İHH HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR OKULLAR HAYAT OLSUN YILDIZ SINIF PROJESİ İSTANBULU OKUYORUM