İSTANBUL / SULTANBEYLİ - TOKİ Adil İlkokulu

TOKİ Adil İlkokulu

Adil Mahallesi Ekol Cad. Vezneciler Sk. Nu 34 Sultanbeyli İstanbul
Vizyon
Kendini gerçekleştirmiş, potansiyelinin farkına varmış, geleceğini şekillendirecek imkân ve şartları en üst düzeyde kullanabilecek yetenek ve yeterlilikte bireyler yetiştiren,kurum kültürünü oluşturan örnek bir ilkokul olmaktır.
Misyon
Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının tanımladığı nitelikte Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı ülkesini seven, bilgili, donanımlı, ahlaklı ve üretken, değişen dünyayı kendi milli kültürünün katalizöründen geçirebilme, kendi kültürünü yeniden üretebilme ve bu şekilde başı dik, çağdaş evrensel kültürü şekillendirmeye namzet hale gelecek insan yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz 2013-2014 yılında Yunus Emre İlköğretim Okulunun dönüşümü ile eğitim öğretime başlamıştır...
Derslik :34<
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
DOĞALGAZ
ADSL (1 Mbit)
İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
1.Okulumuza Ümraniye, Sancaktepe yönünden toplu taşıma ile 131B numaralı hat ile Polonez Caddesi durağında inerek gelinebilir. 2.Maltepe/Cevizli, Kartal Köprüsü, Samandıra tarafından KM 70 numaralı hat ile gelinebilir. 3 Kadıköy yönünden 18K, Üsküdar Yönünden 18Ü,11ÜS hatları ile Çiftlik durağında inilip Sultanbeyli otogar yönünden yaya olarak 15 dakikada ulaşılabilir. 4.Pendik Yönünden 132V numaraları hat ile Bosna durağında inip yaya olarak 8-10 dakikada ulaşılabilir.
Adil Mahallesinin batısında, Ekol Caddesi üzerinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İstanbul İl Merkezine 30 km , Sultanbeyli İlçe Merkezine 900 metre uzaklıktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu